Site realizat de Vlad Palas
Copyright SIMart Studio 2017

 

Despre noi


despre-noi

Orice eveniment important aveti in plan, putem fi acolo.Fie nunta, botez, cununie, aniversare, petrecere, banchet, eveniment corporate va putem veni in intampinare cu servicii foto-video, filmare aeriana cu Drona de ultima generatie, sonorizare ori efecte speciale (fum greu cu gheata carbonica, masina balonase de sapun, lumini arhitecturale, efecte luminoase).

SIMart-Studio va ofera servicii de fotografie si filmari nunta Brasov, botez Brasov, petrecere Brasov sau oriunde in tara ori in Uniunea Europeana. Daruirea, maiestria si seriozitatea sunt cele trei principii de baza pe care ne fundamentam noi, cei de la SIMart-Studio. Noi ne asiguram ca nunta,botezul ori petrecerea vor ramane o amintire vesnica pe care sa o poti impartasi cu cei dragi tie. Filmarile sunt efectuate la o rezolutie de 1080p la cel mai bun pret.De asemenea fotografia este realizata cu aparatura Canon FULL FRAME, multiple obiective, umbrele,blende, blituri.

Pe langa serviciile de filmare/fotografie nunta, in Brasov cat si in tara si strainatate,echipa SIMart-Studio iti pune la dispozitie atat filmare/fotografie la botezuri, cat si alte la evenimente speciale din viata ta. Stim cu totii ca o fotografie face cat 1000 de cuvinte, asadar putem spune ca o filmare realizata cum trebuie face cat 1000 de trairi si sentimente? Alegerea echipei foto & video este la fel de importanta precum locatia sau tinuta. Vei avea mereu nevoie de cei mai buni profesionisti in materie de filmare nunta Brasov pentru a putea reda grandoarea, solemnitatea si insemnatatea evenimentului prin imagini. Pentru servicii foto-video nunta Brasov sau foto-video la botezuri, apeleaza cu incredere la SIMart VideoStudio. Alege profesionalismul sensibil!

Echipa noastra se situeaza in Brasov.Putem oferi servicii precum fotograf nunta Brasov, fotograf botez Brasov, foto-video nunta Brasov, foto-video botez Brasov, filmari Brasov, sonorizari nunta sau botez Brasov si orice alte evenimente precum petreceri, aniversari, evenimente private etc.